Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Objavte luxus prania s parfumom Cocolo od Bione

Chcete, aby vaše prádlo voňalo sviežo a podmanivo ešte dlhé hodiny po vypraní? Zabudnite na klasickú aviváž a objavte svet parfumov do prania. Predstavujeme vám Intenzívny koncentrovaný parfém do bielizne Cocolo od Bione, ktorý prinesie do vášho domova nádych luxusu a elegancie.

Aký je rozdiel medzi parfumom do prania a klasickou avivážou?

Aviváž je tradičný produkt, ktorý zmäkčuje tkaniny a pridáva im jemnú vôňu. Často však obsahuje chemikálie, ktoré môžu dráždiť citlivú pokožku a zanechávajú zvyšky na oblečení, čo môže ovplyvniť jeho savosť a priedušnosť.

Na druhej strane, parfum do prania je navrhnutý tak, aby poskytol intenzívnu a dlhotrvajúcu vôňu bez zmeny vlastností tkaniny. Parfum do prania Cocolo je koncentrovaný a stačí ho použiť v minimálnom množstve - iba jednu kávovú lyžičku na pranie. Tento parfém je ideálny pre tých, ktorí túžia po silnejšej a dlhotrvajúcejšej vôni svojho oblečenia.

Benefity používania parfumu do prania namiesto klasickej aviváže

Intenzívna a dlhodobá vôňa
Vďaka vysokokoncentrovanému zloženiu zabezpečí Cocolo vašej bielizni neprekonateľnú vôňu, ktorá vydrží oveľa dlhšie ako vôňa aviváže.

Univerzálne použitie
Parfum Cocolo môžete použiť nielen do prania. Stačí pár kvapiek na obrúsok alebo tampónik a vložte ho medzi bielizeň, do sušičky, do botníku, na vrecko vysávača, do bazéna, auta, alebo do prípravkov na umývanie podláh a riadu. Možnosti sú takmer nekonečné.

Šetrnosť k práčke
Bez chemikálií, ktoré by mohli poškodiť vašu práčku alebo zanechať zvyšky na oblečení.

Ekonomická výhoda
Vďaka svojej koncentrácii je ekonomickejší, pretože ho stačí použiť menšie množstvo, a to znamená, že už viac nemusíte z obchodu nosiť domov žiadne ťažké a veľké fľaše aviváže.

Pre toto musíte aj vy vymeniť svoju aviváž za parfum do prania

Používanie parfumu do prania prináša množstvo výhod, ktoré prekonávajú tradičnú aviváž. Parfum do prania Cocolo od Bione je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú intenzívnu a dlhodobú vôňu pre svoje prádlo. Vďaka svojmu koncentrovanému zloženiu postačí len malé množstvo na dosiahnutie úžasnej vône, ktorá vydrží oveľa dlhšie než vôňa aviváže. Tento všestranný produkt môžete využiť nielen pri praní, ale aj na osvieženie rôznych priestorov a predmetov vo vašej domácnosti, od botníka, cez auto, až po sušičku či vrecko vysávača.

Jednou z najväčších výhod parfumu do prania Cocolo je jeho šetrnosť k oblečeniu a práčke. Na rozdiel od mnohých aviváží, ktoré môžu obsahovať dráždivé chemikálie, Cocolo nezanecháva zvyšky na tkaninách a neovplyvňuje ich savosť ani priedušnosť. To zaručuje, že vaše oblečenie zostane jemné a príjemné na dotyk. Navyše, jeho hypoalergénne vlastnosti ho robia vhodným aj pre ľudí s citlivou pokožkou alebo alergiami.

Kde a ako sa dá použiť parfum Cocolo?

Pri praní: Namiesto aviváže pridajte jednu kávovú lyžičku parfumu do priehradky na aviváž v práčke.
V sušičke: Nakvapkajte pár kvapiek na bavlnený tampón a vložte do sušičky.
V botníku: Nakvapkajte pár kvapiek na obrúsok a vložte medzi topánky.
V aute: Nakvapkajte pár kvapiek na obrúsok a umiestnite ho pod sedadlo alebo do ventilačného systému.
Pri umývaní podláh a utieraní prachu: Pridajte pár kvapiek do vody na umývanie, aby váš domov získal jemnú vôňu Cocolo.

Cocolo od Bione - podmanivá, svieža, zmyselná a elegantná vôňa

Parfum do prania Cocolo od Bione prináša podmanivú, sviežu a elegantnú vôňu, ktorá sa stane nezabudnuteľnou súčasťou vašej každodennej starostlivosti o bielizeň. S jeho univerzálnym použitím a intenzívnou vôňou zmení váš pohľad na pranie.

Vyskúšajte Intenzívny koncentrovaný parfém do bielizne Cocolo od Bione ešte dnes a objavte, ako môže luxusná vôňa zlepšiť vaše pranie a starostlivosť o domov. Pridajte si tento úžasný produkt do svojho košíka ešte dnes!

Potrebujete širší výber parfumov do prania?

Žiadny problém!

Pripravili sme pre Vás aj unikátnu ponuku luxusných vôni do domácnosti z Talianska - Coccolatevi! 
Elegantné parfumy do prania rozvoňajú celú vašu domácnosť, či už ich použijete do pračky, do sušičky, na utieranie prachu alebo na umývanie podlahy. V ponuke nájdete viacero vôni, od elegantnej vône typickej pre Taliansko - čisté muschio bianco až po vanilku či lúčne kvety. Výber je len na vás! 

Mohlo by vás zaujímať

Ako na bielenie zubov bezpečne?

Bielenie zubov je populárnym riešením v boji proti zafarbeniu zubov spôsobenému pitím kávy, jedením určitých potravín, fajčením a prirodzeným procesom starnutia. 

Zbavte sa vrások retinolom

Retinol poslené roky priťahuje obrovskú pozornosť výrobcov kozmetiky a starostlivosti o pleť. Ženy okolo 30 veku života si začínajú všímať prvé náznaky vrások a najdostupnejšou ...

Účinný tip na bolesť kĺbov a svalov

Bolesť ako taká všeobecne znižuje kvalitu nášho života. Keď nás bolia kĺby, svaly či kosti, môže to mať viacero príčin. Medzi tie najzákladnejšie patrí napríklad zmena stravovacích návykov ...

ODOBERAJTE AJ VY NÁŠ NEWSLETTER

Prihláste sa do nášho newsletteru a dozviete sa 
o aktuálnych zľavách a novinkách medzi prvými.

Ušetrite na poštovnom. 
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*

Ušetrite na poštovnom.
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*